Tapahtumat

HAPPEA! Hoitajien uusi hyvinvointitapahtuma 10.2.2016

Tiukkaa asiaa hoitotyön ammattilaisille hyvinvoinnin kannalta. Tapahtuma järjestetään keskiviikkona 10.2. Helsingin Allergiatalossa yhteistyössä Suomen Työterveyshoitajien liiton ja Tehyn kanssa. Näkökulmina sekä potilaan että terveydenhuollon ammattilaisen hyvinvointi henkisesti ja fyysisesti. Tervetuloa kaikkien alojen hoitajat kuulemaan asiaa ja tapaamaan kollegoita sekä kiinnostavia alan yrityksiä! Yritysnäyttelyssä mukana mm. A. Vogel, Verman, Valmius Hyvinvointiin Group Oy ja Verso Finland.

Ohjelma:

Aloitamme päivän klo 8.30 tutustumalla hyvinvoinnin yritysnäyttelyyn aamiaisen kera. Päivä jatkuu klo 13 saakka. Alla alustava lista puhujista.

Ravitsemusterapeutti Patrik Borg – Voimaa ja jaksamista ravinnosta. Positiivista painonhallintaa, onko sitä?

Biokemisti Timo Lehto – Luontaistuotteet, ravintolisät, rohdokset  – turvallisuus, yhteisvaikutukset ja tavallisimmat kysymykset – miten niihin vastataan?

Helena Miranda, LT, työterveyden dosentti – Työikäisten kipuoireet ja yhteys mielialaan ja työkykyyn. Kipuoireisen asiakkaan kohtaaminen työterveyshuollossa kokonaisvaltaisesti.

Antti Ervasti, Erityistason seksuaaliterapeutti (NACS), Erityistason pari- ja perhepsykoterapeutti ja Heidi Lonka, Fysioterapeutti, seksuaalineuvoja

Seksuaalisuuden kohtaaminen osana asiakkaan kokonaisvaltaista hyvinvointia

Smoothie-tauko

Leena Haakana, Työterveyshoitaja, työnohjaaja – Myötätuntouupumus työssä, mikä kuormittaa ja mistä voimia eteenpäin?

Elisa Etämittauspalvelut, esimerkkinä Hämeenlinnan kaupunki, terveyspalvelut – Miten digivallankumous vaikuttaa terveydenhuollossa ja hoitajien työssä? minunterveyteni.fi ja etämittaukset – kokemuksia 2010-luvun palveluista

TOIMI NOPEASTI!

Ilmoittaudu seminaariin puh. 040 7541673 tai info@doctrina.fi, muista ilmoittaa myös laskutustiedot ja sähköpostiosoite, johon laskun voi lähettää.

hintaan 40 eur (+ alv 24 %) alvillinen hinta 49,60.

Vastuullinen järjestäjä: Doctrina Viestintä

HAPPEA!-esite