Digilehti Terveyshotelli

Turvotus kiusaa – nesteet liikkeelle!

Julian Molkosan-vinkki vatsan hoitoon

Julia Savimäki nauttii ulkoilusta koirien kanssa, liikkumisesta yleensäkin ja hyvästä, puhtaasta ruoasta, joka valmistetaan itse alusta loppuun. Terveellinen ruokavalio pitää myös pään terävänä.

Jooga on kuulunut muun liikkumisen lisäksi vakioharrastuksiin. Silti vatsan toiminta ja hidas aineenvaihdunta on tuottanut ongelmia.

“Turvottaa eikä suoli toimi aina edes joka päivä, jollen pidä itsestäni hyvää huolta. Siksi käytän päivittäin Molkosania, joka pitää vatsan kunnossa ja turvotuksen poissa. Aloitin Molkosanin käytön jo nuorena noin 10 vuotta sitten”, Julia kertoo.

Käytön aloituksen jälkeen Julia huomasi pian aineenvaihdunnan vilkastuvan. Vatsa lähti toimimaan hyvin ja turvotukset pysyivät poissa.

”Nykyisin käytän Molkosan Fruitia. Tuote on helppo ja kätevä käyttää. Useimmiten käytän Fruitia pari lusikallista isossa vesilasillisessa, mutta joskus laitan sitä smoothien sekaan.

granaattiomena ja marja-aronia tekevät mausta miellyttävän. Molkosan Fruit veteen sekoitettuna sopii hyvin janojuomaksi. Tämä drinkki on jo osa päivittäistä rutiiniani”, Julia kuvailee.

Raskauden vaivat

Raskauden aikana ummetus ja närästys kuuluvat monella perusvaivoihin. Ne ovat pysyneet Julialla hyvin poissa Molkosanin avulla. Molkosan edistää suolen bakteerikannan tervehtymistä, mikä puolestaan parantaa ruuansulatusta ja ravintoaineiden imeytymistä. Tämä taas ilmenee hyvänä olona ja lisääntyneenä jaksamisena.

”Loppuraskaus tuo helposti närästystä ja kaikenlaista turvotusta. Ummetuskin saattaa vaivata. Nyt olenkin käyttänyt Molkosania koko raskauden ajan, jotta vatsa toimisi ja närästys pysyisi loitolla.

Olen selvinnyt hyvin, tämä toinen raskaus on mennyt mukavasti. Molkosania yritän aina pitää varastossa, ettei pääsisi loppumaan kesken. Vatsan toiminnassa huomaan aina ensimmäiseksi, jos en ole käyttänyt vakiodrinkkiäni säännöllisesti”, Julia toteaa.

Myös Julian esikoinen pitää Molkosan Fruitin mausta ja ottaa sitä mielellään. Aromi on sen verran mieto.