uuma-logo-now

Ja tiedät mitä kehossasi tapahtuu!

Tilaa terveyskirje!
Uuma on 3 kertaa vuodessa ilmestyvä maanlaajuinen naisten terveysopas.

Uuma tarjoaa asiapitoista pääosin terveydenhuollon ammattilaisten kanssa työstettyä tietoa naisten terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista. Lukijat ovat kaikenikäisiä (pääosin 25-65) aktiivisia, itsestään huolehtivia naisia, jotka panostavat terveyteen ja hyvinvointiin.

Uuman lukija haluaa ymmärtää mistä lääkäri puhuu ja ymmärtää syvällisemmin omaa ja läheistensä terveydentilaa.

Uuman aiheet käsittelevät asiapitoista tietoa terveyden ylläpitämisestä, sairauksien hoidosta, lääkkeistä, ennaltaehkäisystä, liikunnasta, mielen hyvinvoinnista, parisuhteesta. Artikkelit tehdään terveydenhuollon asiantuntijoiden ja muiden hyvinvoinnin ammattilaisten kanssa.

Oppaassa on vaihtuvien juttujen ja aiheiden lisäksi muutama vakioteema, jotka toistuvat tuoden potilaalle ajantasaista ja luotettavaa tietoa.

Ainutlaatuinen lehti, jonka jakelu on suunniteltu tavoittamaan suoraan terveydestä kiinnostuneet naislukijat ja esimerkiksi sairaanhoitajat. Luotettavana tietolähteenä Uuma tarjoaa ilmoittajille hyvän ympäristön näkyä ja jakaa tietoa omasta tuotealueestaan.

Kyseessä on Suomen ensimmäinen ilmaisjakelulehti, joka keskittyy syvällisesti juuri naisen terveysteemoihin. Lääketieteellisyys pyritään kuitenkin avaamaan kaikille lukijoille kiinnostavasti ja ymmärrettävästi. Lehti kannustaa myös sairauksia ennaltaehkäisevään elämäntapaan.

Uumaa jaetaan lääkärikeskusten ja terveysasemien, apteekkien ja esim. naisten kuntokeskusten kautta ympäri Suomen. Oppaasta tehdään aina myös lääkäreille oma painos, jossa voi mainostaa myös reseptivalmisteita.

Tervetuloa Uuman kiinnostavaan maailmaan – ja tiedät mitä kehossasi tapahtuu!